Stappenplan bij autoschade:

 

 

Stap 1

 

Neem contact met ons op of kom langs

Heeft u autoschade? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij helpen u persoonlijk verder in het traject.

Als uw autoschade dit toelaat mag u altijd bij ons langsrijden zodat wij de schade kunnen inventariseren. Wij kunnen u een kostenindicatie geven en inschatten hoe lang wij bezig zijn met het herstel van uw schade.

 

STAP 2

 

Onze haal en breng service maakt het u gemakkelijk

Weet u niet zeker of het nog veilig is om met uw auto te rijden? Doe het dan niet, uw veiligheid staat voorop. Maak eenvoudig gebruik van onze haal en breng service. Een van onze samen werkend bedrijf  haalt de auto bij u op.

 

STAP 3

 

Heeft u een leenauto nodig?

Als u schade rijdt met uw auto, zit u opeens zonder vervoer. Dit kan erg lastig voor u zijn. Daarom beschikken wij over leenauto’s waar u desgewenst gebruik van kunt maken. U heeft de keus uit een handgeschakelde versnellingsbak of een automaat.   U kunt gewoon naar uw werk of afspraken zonder eerst alternatief vervoer te moeten regelen.

STAP 4

 

Wij regelen alles met uw verzekering

Veel mensen zien op tegen het papierwerk dat komt kijken bij autoschade. Daarom nemen wij u dit uit handen. Wij inventariseren de schade en laten zo nodig een expert langskomen. Daarna handelen wij alle papierwerk met uw verzekeringsmaatschappij af. U heeft daar geen omkijken naar.

 

 

STAP 5

 

Wij herstellen uw auto met kwaliteit onderdelen

Voordat wij uw autoschade gaan herstellen bestellen wij de benodigde onderdelen. Wij werken hierbij uitsluitend met originele, kwaliteit onderdelen. Zo kunt u er zeker van zijn dan alle onderdelen die gebruikt worden om uw schade te repareren netjes op uw auto passen zoals dit hoort.

STAP 6

 

Uw schade wordt vakkundig hersteld

De schade aan uw auto wordt door ons vakkundig hersteld. Dit doen wij door diverse moderne technieken in te zetten. Defecte onderdelen worden vervangen voor nieuwe. Schade op plaatwerk wordt waar nodig uitgedeukt, geplamuurd en geschuurd. Daarna wordt uw auto voorzien in ons spuitcabine van een stralende, nieuwe laklaag.

Ook technische schades zoals lekkage aan uw voertuig of een kromme draagarm worden door ons nagekeken en verholpen. Zo nodig wordt uw auto gerepareerd,uitgelijnd en teruggezet op de fabrieksnormen.

Na herstel is uw auto weer zo goed als nieuw.

 

 

STAP 7

 

Uw auto is klaar!

Zodra de laklaag goed is uitgehard in onze professionele spuitcabine wordt uw auto grondig gereinigd, en gepoetst waar nodig. Het papierwerk is afgehandeld en u kunt uw auto weer komen ophalen.

Uw autoschade is onzichtbaar hersteld en u kunt weer met een gerust hart in uw auto stappen.

 

Wij geven standaard 1 jaar garantie op de reparatie

 

 

 

TT Universeel Automobielbedrijf B.V.

Nieuw walden 12

1394 PB Nederhorst den Berg

0031 (0) 6 25 27 96 74

 

ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 59792523